Free shipping Free exchanges 1-3 days delivery

Returer & Byten

Byte av vara (ordinarie pris)

Om du önskar byta dina skor till en annan storlek eller kanske en annan modell använder du returfraktsedeln. Se detaljerad information nedan. För kunder i Sverige som handlar till ordinarie pris debiterar vi ingenting för portot vid byte.

Byte av vara (rea)

Vid köp av reavara ingår inte returfraktsedel. Önskar du byta dina skor får du själv bekosta frakten för returen.

Ångerrätt

Ångerrätt innebär att du som kund i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen har rätt att frånträda ditt avtal inom 14 dagar. Tidsfristen för ångerrätt börjar löpa den dag du som kund blir aviserad, till det telefonnummer eller mejladress du uppgivit vid köpet, att skorna kommit till ditt utlämningsställe. Under dessa 14 dagar kan du frånträda avtalet genom att lämna eller sända oss ett meddelande om att du ångrat dig. Enligt distans- och hemförsäljningslagen har vi skyldighet att betala tillbaka beloppet senast 30 dagar efter att vi mottagit varan. Ångerrätten gäller endast om skorna inklusive dess kartong och tillhörande medskick returneras i väsentligen oförändrat skick.

Notera att avgiften för portot, 80 kr per par, kommer debiteras vid din återbetalning.

Retur

Kontakta kundtjänst så mejlar vi en returetikett till dig. 

Emballera paketet väl för att undvika fraktskador. Använd till exempel en plastpåse som emballage. Sätt inte returfraktsedeln direkt på kartongen. Se till att få ett kvitto som innehåller kolli-ID från paketutlämningsstället, det gör det lättare att följa paketets tillbakaleverans vid behov. Om paketet försvinner under returen är du som kund betalningsansvarig.

Notera att avgiften för portot, 60 kr per par, kommer debiteras vid din återbetalning.

Checklista vid retur:

  1. Skor
  2. Originalkartong
  3. Originalfraktsedel
  4. Skötselråd

Reklamation

Kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@heelow.se och berätta varför du vill reklamera varan. Uppge ditt ordernummer och fakturanummer. Kundtjänst hjälper dig vidare med din reklamation..

Om det är möjligt att reparera skorna rekommenderas du att gå till en skomakare och sedan skicka in kvittot till oss.

Går skorna inte att reparera mejlar vi en särskild returfraktsedel till dig så att du inte behöver betala för frakten.

När vi mottagit de reklamerade skorna och godkänt reklamationen får du tillbaka beloppet du betalat för skorna.